Strategji parandalimi

Disiplina pozitive fokusohet tek parandalimi dhe jo tek ndëshkimi i sjelljes. Një nga mënyrat që prindërit mund të përdorin si strategji parandalimi është reflektimi, proces që mund të zhvillohet bashkërisht me fëmijët.

 

LEXO ME SHUME

LEXO ME SHUME

LEXO ME SHUME

Strategji-Prindërit