Category Mesuesit-Sjelljet Pozitive

16 Oct

Inkurajimi i Sjelljeve Pro-Sociale

“Një ditë  pa të qeshura, është një ditë e çuar dëm! “ Në artikullin e saj “Ngacmimi, bullizmi dhe përjashtimi” (që përbën themelin e një Out of the Box Training Kit), Meg Thomas shkruan se si të mbështesim sjelljen pro-sociale të fëmijëve: “Fëmijët kanë nevojë për besim në mënyrë që të ngrejnë zërin për veten […]

READ MORE