Category Nxenesit-Strategji parandalimi

2 Oct

Rreth meje.

READ MORE
2 Oct

Strategji : Si nxënësit mund të ndihmojnë në rritjen e sjelljeve pozitive në shkollë

1) Nxënësit mësojnë si të menaxhojnë efektivisht inatin dhe zemërimin. 2)Nxënësit mësojnë të debatojnë në mënyra konstruktive, duke shmangur konfliktet verbale dhe fizike. 3)Nxënësit refuzojnë që të sjellin armë apo mjete të ftohta në shkollë. 4)Nxënësit raportojnë në mënyrë imediate tek autoritetet incidentet e ndodhura. 5) Nxënësit raportojnë për sjelljet e dyshimta dhe shqetësuese tek […]

READ MORE