Category Nxënësit

4 Feb

Takimet mes nxënësve për sjelljet pozitive

Nxënësit ne shkollat e Tiranës “Androkli Kostallari“, “Pal Engjëlli“, “Ardian Klosi“, “Osman Myderizi “ dhe “Avni Rustemi“  vazhdojnë aktivitetet për të rritur shfaqjen e sjelljeve pozitive! Nxënësit nëpërmjet vizatimeve dhe shkrimit të rregullave treguan angazhimin e tyre për të krijuar një shkollë të karakterizuar nga siguria, respekti dhe përgjegjësia.Kjo veprimtari realizohet në kuadër të projektit “Shkolla […]

READ MORE
4 Jul

Shendeti mendor

READ MORE
4 Jul

Mjedisi akademik

READ MORE
4 Jul

Strategji parandalimi

READ MORE
4 Jul

Zhvillimi i marrëdhënieve pozitive

READ MORE
4 Jul

Komunikimi

READ MORE
4 Jul

Sjelljet Pozitive

READ MORE