Category Shkolla

4 Jul

Strategjite e perfshirjes

READ MORE
4 Jul

Klima ne shkolle

READ MORE
4 Jul

Shkolla pozitive

Pse disiplinë POZITIVE ? Thyejmë mitet e DHUNËS Miti 1 : “Edhe unë jam dhunuar në shkollë dhe nuk më ka ndodhur asgjë e keqe.“ Fakt: Edhe pse individët që mbrojnë këtë mit mund të kenë ndierë frikë, zemërim dhe mosbesim kur janë dhunuar  nga prindërit ose mësuesit, përdorimi i këtij argument ndodh për të […]

READ MORE