Shëndeti mendor

Ndërtimi i vetëbesimit dhe vetëvlerësimit gjatë periudhës shkollore është një nga detyrat më të rëndësishme me të cilat përballet fëmija. Për këtë arsye, prindërit duhet të jenë të vëmëndshëm dhe te nxisin evidentimin e pikave të forta tek fëmijët. Kjo mund të arrihet nëpërmjet diskutimeve, ndarjes së situatave apo edhe ushtrimeve praktike

 

LEXO ME SHUME

Cilesitë e mia

LEXO ME SHUME