Tag Children

26 Jun

Takim me perfaqesues te shkollave 9-vjecare te YWCA ne bashkepunim me UNICEF

Gjatë sesioneve të trajnimit me qeverinë e nxënësve të shkollave ``Zihni Toska``, ``22 Tetori``, ``1 Maji``,``Ajet Xhindole`` dhe ``5 Maji`` në Berat.

READ MORE
30 Aug

Aktivitete ne Tirane, Korce, Berat, Lezhe

YWCA of Albania zhvilloi sesionet e trajnimit me qeverinë e nxënësve të shkollave “Ardian Klosi” dhe “Osman Myderizi”, në kuadër të projektit ”Shkolla ime është një vend i sigurtë”.

READ MORE
25 Aug

Trajnime ne shkollat: “Ardian Klosi” dhe “Osman Myderizi”

NE 26.06.2019 YWCA, në kuadër të projektit ``Shkolla ime është një vend i sigurtë``, në bashkëpunim me UNICEF, zhvilluan takimin me përfaqësues të shkollave 9-vjeçare, specialistë të arsimit dhe me përfaqësues nga UNICEF.

READ MORE
15 Aug

Trajnime ne shkollat: “Avni Rustemi” dhe “Androkli Kostallari”

Qeveritë e nxënësve të shkollave Avni Rustemi dhe Androkli Kostallari u njohën me rëndësinë e sjelljeve pozitive, bashkëpunimit dhe angazhimit. Nxënësit ndanë ide dhe zhvilluan plane sesi mund të veprohet për të krijuar një shkollë ku të gjithë ndihen të sigurtë, të respektueshëm dhe të përgjegjshëm.

READ MORE